Trekke om sengegavlen

Hos trekkoteket kan vi trekke om sengegavler i alle størrelser og modeller. Det enkleste er om du allerede har en sengegavl  eller kjøper en sengegavl billig på en nettbutikk og får den trekt om hos oss.

Hva koster det å trekke om en sengegavl?

Man kan kle den om på flere ulike måter. Den billigste måten å gjøre det på er en fast og glatt omkledning. Vil man ha et løst trekk til sengegavlen, så kan vi sy et sånt til deg basert på preferanser og stil. Det er litt mer tidkrevende og koster derfor litt mer. Vi hjelper deg gjerne å finne en fin form og en smart løsning som passer deg. Har du en sengegavl med knapper eller en antikk variant med naturmaterialer i, så er det litt mer tidkrevende og det går da ikke an å ta av og vaske stoffet, men vil jo til gjengjeld se veldig flott ut! Om du vil ha en sengegavl etter egne mål, så kan vi også hjelpe deg å bygge den. Da trenger vi mål og ønsker for form og utseende for å kunne gi deg rett pris på det. Det som kommer i tillegg på prisen er møbelstoffet og eventuelt litt materialer som vatt, knapper og bånd eller pyntespiker. Vi har alt dette.

sengegavl omtrekk

Om du er “handy” og vil kle om din sengegavl selv

Da kan du gjerne kjøpe materialer og møbelstoff via oss. Vi gir deg gjerne råd og tips om hva du skal tenke på og hva du behøver. En sengegavl kan gi hele soverommet karakter og du får dessuten sjans til å velge ditt eget stoff til din sengegavl. Vi har massevis av møbelstoff å velge mellom. Visse møbelstoff har vi på metervare og andre kan vi bestille hjem til deg. Du kan gjerne låne med deg møbelstoffprøver hjem for å se hvordan fargene eller mønsteret passer i akkurat ditt hjem. Det er gøy å designe sin egen sengegavl! Vi foretrekker at du mailer oss et bilde til info@trekkoteket.no, så kommer vi tilbake til deg med pris så fort vi kan. Eller fyll ut vårt skjema under “PRIS”, så kommer vil tilbake med et kostnadsforslag så så snart vi kan. Ha en fin dag!

trekk om sengegavl