Trekke om kjøkkenstoler

Trekke om kjøkkenstoler er en oppgave som vi på Trekkoteket gjerne hjelper til t å utføre. Vi vet at de iblant kan trenge å trekkes om, da en kjøkkenstol som oftes blir flittig brukt.

Hvordan trekker man om en kjøkkenstol?

Har du en tradisjonell stoppet stol, så ser vi først over materialet og slitasjen på den opprinnelige stoppingen. Om det trengs å fylles på med f.eks. hestehår eller byttes ut noen strie, så gjør vi det. Om du har en moderne stoppet stol med f.eks. polyeter eller kaldskum, så bytter vi den gjerne ut der den er slitt eller tørr. Når vi er fornøyde med grunnstoppingen, trekker vi om kjøkken-setene i et bra og slitesterkt møbelstoff som du finner hos oss. Vi har massevis av forskjellige stoff og skinn i ulike prisklasser.

Hva koster det å trekke om en kjøkkenstol, eller et kjøkken-sete?

Vi har en fast pris på 500 kr for å trekke om et løst stolsete eller kjøkkenstol. Denne typen sete/kjøkkenstol kan du selv demontere hjemme og levere setet til oss, så trekker vi kjøkkenstolen om for deg. Vi hjelper deg gjerne å finne et møbelstoff før du leverer inn setene, så kan vi trekke de om så fort de kommer inn da møbelstoffet er på plass i verkstedet. Er det mer detaljarbeid med f.eks. kjeder, bånd eller grundigere stoppingsarbeid, så kommer det et tillegg på prisen, men vi lover selvsagt å gi deg et fullstendig prisbilde før vi starter med jobben.

En bilde på ein omtrukken kjøkkenstole