MØBELTAPETSERER OSLO

Hvorfor kle om dine møbler?    

Du får en høy kvalitet på tekstiler, møbelstopping og håndverk utført av en håndverker med yrkesstolthet og gode referanser. Du får et naturlig hjem. De fleste eldre møbler er laget av 100% naturlige materialer som tagel, kokosfiber, lin, ull, bomull, dun, tre og metall og du slipper dermed mikroskopiske sporer i lufta fra polyester og kaldskum som nyproduserte møbler inneholder.    Du får et trygt hjem. De fleste som dør av brann dør av røyk. Er det naturlig materialer i dine møbler så er ikke er røyken like giftig helt enkelt.

Hva koster det å kle om en sofa, lenestol eller stol?

Arbeid

Kostnaden for arbeidet hos en møbeltapetserer beregnes etter hvor lang tid arbeidet med ditt møbel tar. Hvor mye arbeid som må legges ned på møbelet spiller en stor rolle. Det vil ta lenger tid dersom vi må gjøre en stoppning fra grunnen av (istedenfor å forbedre en eksisterende stopping), snøre om fjærer eller om møbelet krever mye håndsøm. Stoppete, eldre møbler er vanligvis mer avanserte enn moderne møbler, og de tar dermed lengre tid for oss å jobbe med. Eldre møbler er derimot oftere av bedre kvalitet, og kommer derfor til å holde i lang tid, og de har for mange større affeksjonsverdi enn nyproduserte møbler.

Stoff

Vi gjør en ordentlig klippnota på ditt møbel, og bestiller møbelstoff først etter at du har lånt hjem stoffprøver fra oss og funnet noe du elsker.

Materiale

For eksempler vatt (vadd), bånd, snor (snodd) eller stoppning. Dette tilkommer i prisen, avhengig av hva som må byttes ut.

Hjemmebesøk?

Dersom du ønsker at vi skal komme hjem til deg og gi et prisforslag på møbelet, så koster dette 500 kroner (innenfor Ring 3). Hvis hjembesøket fører til kjøp, så er dette en gratistjeneste fra oss.

Helgekurs i møbeltapetsering

Les mer om helgekurs her.

møbelstoff